Web Analytics Made Easy - Statcounter

جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به مناسبت میلاد رسول اکرم(ص)، هفته وحدت و هفته بسیج بیانیه‌ای صادر کرد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی به مناسبت میلاد حضرت رسول اکرم(ص)، هفته وحدت و هفته بسیج بیانیه‌ای صادر کرد. متن این بیانیه به شرح ذیل است:

«باسمه‌تعالی»

سورة مبارکة انبیاء آیة شریفة 92:

إِنَّ هَذِهِ أُمَّتُکُمْ أُمَّةً وَاحِدَةً وَأَنَا رَبُّکُمْ فَاعْبُدُونِ

این است امت شما که امّتی یگانه است و منم پروردگار شما پس مرا بپرستید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امسال فرا رسیدن 17ربیع‌الاول، خجسته زادروز رسول مهر و یگانگیِ نگاه به جایگاه انسان‌ها که بزرگ‌ترین مبشّر آگاهی و اتّحاد است، حضرت ختمی‌مرتبت محمد مصطفی (ص) و آغاز هفتة وحدت و میلاد مسعود امام جعفر صادق (ع)، ششمین اختر تابناک امامت و ولایت و مؤسس مذهب جعفری با هفتة مبارک بسیج مستضعفین متقارن است و این تقارن خجسته برای ما یادآور نکات بسیار مهم، راهبردی و شایان توجّهی است.

روز میلاد نبی اعظم (ص) روز بزرگی است که خداوند با خلق بنده‌ای بزرگوار، به انسان‌های مظلوم و مستضعف؛ وعدة ظهور منجی عادل را اعطا کرد و رسولی را آفرید که بتواند؛ در دورانی که ظلم و بی‌عدالتی، تبعیض و فساد و جهل و نادانی بیداد می‌کرد با وحدت‌آفرینی در میان مستضعفان بار سنگین رسالت الهی را بر دوش کشد و با تحمل ناملایمات و مشکلات برای احقاق حق و عدالت و برپایی حکومت اسلامی، تلاش کند.

در جهان موالید بسیاری متولد شده‌اند که بسیاری از ایشان شریف و بزرگوار و نبی و اولیاءالله بوده‌اند؛ اما میلادی مسعودتر از تولد ستارة درخشان نبوت در عالم موجود و متصور نیست و همه می‌دانیم که هدف احسن الخالقین از این آفرینش مسعود؛ ایجاد وحدت در مسیر تحقق عدل و پیروزی حق بر باطل است و چه نیکو که فرزندی پاک از سلالة رسول، بیش از هزار و سیصد سال بعد در دیار ما که در نخستین سال‌های ظهور دین عدالت، به دین پاک اسلام مشرف شده بود، ایران سربلند، با همّت و وحدت مردمی بصیر بر ظلمت جهل و طاغوت زمان خروشید و انقلاب اسلامی ما به رهبری امام روح الله (ره)، استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی را به ایران سربلند هدیه کرد و بسیج مستضعفان مولود فرخندة این انقلاب به فرمان امام و در 5 آذر 1358 متولد شد و امروز در آستانة 40 سالگی و پختگی انقلاب اسلامی این فرزند برومند، با تأسی از فرزند خلف امام خمینی(ره)، حضرت امام خامنه‌ای (دام عزّه)، بالنده و بالغ شده و پس از سال‌ها مبارزة ایثارگرانه در جبهه‌های نبرد هشت‌سالة جنگ با دنیای تا دندان مسلح باطل همراه با مردم و برداران ایثارگر سپاه پاسداران و ارتش جان‌برکف جمهوری اسلامی و شرکت در فعالیت‌های مختلف عمرانی و جهادی، امروز قدرت و شوکتی فرامرزی داشته و همچنان آمادة نبرد با ظلم و بی‌عدالتی سران کفر و استکبار جهانی است، همانانی که فریاد دروغین عدالت‌طلبی و حقوق بشر آنان عالم را پر کرده است و کم‌ترین بویی از انصاف و انسانیت نبرده‌اند.

با دقّت در اهداف تأسیس این ارگان چندده میلیونیِ مردمی، می‌بینیم که الحمدلله بسیج مستضعفین همسو و هم‌هدف با اهداف غایی دین مبین اسلام که همان وحدت‌آفرینی و همراهی با مستضعفان و مظلومان عالم است، شکل گرفته و تنها راه تحقق اهداف غایی آن، مسلمانی و پیروی دقیق و بصیرانه از اصول اسلام ناب محمدی است.

به‌راستی ابعاد گوناگون اهمّیت عدالت اجتماعی در زندگی سراسر نورانی و حکومت کوتاه اما دقیق اسلامی ایشان به عنوان یک الگوی کامل برای تمام دنیای بشر کافی است تا با تأسی از آن، جهان پر از عدل و داد و رضایت همة بندگان مظلوم خدا فراهم شود.

 جبهه مردمی نیروهای انقلاب اسلامی، ضمن تبریک اعیاد مبارک ربیع و هفتة وحدت به همة مردم شریف ایران اسلامی و مسلمانان و آزادگان جهان، امیدوار است، با تأسی کامل به سیره و سنّت پیامبر اعظم(ص) هر چه زودتر ریشة درخت بدثمرِ بی‌عدالتی در جهان با ظهور قائم آل حجت(عج) خشک و بریده شود و همة ایران اسلامی در بسیج بر مسلمانی و ولایتمداری و اقتصاد مقاومتی از بحران‌های پیش‌آمدة اخیر به سلامت عبور کنند و یاریگران وفادار و صبور امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) تا تحویل پرچم سرافراز انقلاب اسلام به حضرت صاحب (عج) باشند؛ ان‌شاءالله.

انتهای پیام/ن

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۶۵۹۳۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی مساجد ایران

به گزارش گروه پژوهش خبرگزاری علم و فناوری آنا، اصیل‌ترین محل عبادت وایجاد نزدیکی هر چه بیشتر با خداوند متعال مسجد است. این نهاد فرهنگی و ارتباطی از فعال‌ترین نهاد‌های دینی در اسلام محسوب می‌شود که به‌عنوان مهمترین کانال ارتباطات اجتماعی همواره به عنوان منبع حرکت‌های معنوی و فرهنگی عمل نموده و نه تنها در بعد تزکیه معنوی، بلکه به عنوان منبع دانش و اطلاعات مربوط به جامعه، همه مردم را تغذیه می‌کند.

بشیر خالقی‌پور (دکتری فرهنگ و ارتباطات)و میثم لطیفی (دانشيار و عضو هيئت‌علمي دانشکدۀ مديريت) در مقاله‌ای با عنوان «تحلیل سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی مساجد ایران در قرن اخیر» به این موضوع اشاره می‌کند که مسجد، در تاریخ معاصر ایران و به‌ویژه پس از انقلاب اسلامی، همراه با جریان‌های فکری و تصمیمات سیاستی سازمان‏ها و نهاد‌ها در برهه‏‌ای از زمان کارکرد‌های دوچندانی یافت و نقش‏ آفرینی‏‌های جدیدی در عرصه‏‌ها‏ی فرهنگی، اجتماعی، سیاسی، اقتصادی و حتی امنیتی ایفا کرد.

در این پژوهش آمده است که در طول تاریخ اسلام، مساجد همواره قرارگاه فرماندهی عبادی و سیاسی بوده که با رویکردهای گوناگون و شکل‌گیری گروه‌های مردمی در امور مختلف مذهبی، فرهنگی، اجتماعی و علمی به‌خوبی ایفای نقش کرده است.

با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، نهضت مواسات و همدلی باید با محوریت مساجد ادامه پیدا کند

به زعم این پژوهشگر این توسعه‌‏یافتگی در کارکرد‌های مسجد به ایجاد ساختار‌هایی نو منجر شد و مسجد کانون محوری تعاملات و مشارکت‏‌های مردمی قرار گرفت. مطالعۀ این تطورات تاریخی در مسجد ماحصل بازتعریف و بیان دقیق و ارزیابی‌پذیر رخداد‌هایی واقعی با جزئیات کاملی است که به‌عنوان نقاط عطفی در جریان زندگی اجتماعی حادث شدند و در تعیین روایت صحیحی از تاریخ حائز اهمیت‌اند.

در ادامه این مقاله به این مهم اشاره شده است که مساجد شبکه‌ قوی برای ارتباطات مردمی هستند که می‌توان از این ظرفیت به‌عنوان فرصتی ارزشمند برای تقویت تعاملات استفاده کرد. مسجد نمادی وحدت‌آفرین و کانونی برای هم‌گرایی است و می‌توان از آن به‌عنوان بهترین نهاد برای افزایش مشارکت حداکثری مردم نام برد. با توجه به فرمایشات رهبر معظم انقلاب اسلامی، نهضت مواسات و همدلی باید با محوریت مساجد ادامه پیدا کند.

در این مقاله تلاش می‏‌شود روایتی تحلیلی از سیر سیاست‏‌گذاری مرتبط با مسجد در کشور طی یک قرن اخیر و بر مبنای داده‏‌های حاصل از مصاحبه‌‏های عمیق با صاحب‌نظران و مطالعۀ اسناد تاریخی ارائه شود و نقاط عطف تأثیرات سیاست‏‌ها بر مساجد و تأثیر مساجد بر روند‌های کشور بررسی شود.

در گام اول پژوهش، با مطالعات اسنادی گنجینه‏‌ای از رویداد‌های مهم و جریان‎‌‌‌‏‌‌های  فکری تأثیرگذار در روند و کارکرد مساجد پس از پیروزی انقلاب اسلامی حاصل می‌شود.

در گام دوم با استفاده از نظر‌های خبرگان در این زمینه به تبیین «نقاط عطف تاریخی» ذیل هریک از ساختار‌های مرتبط با مسجد و حوادث توجه می‌شود. در این مرحله، گردآوری داده‏های حاصل از مصاحبۀ عمیق با صاحب‏نظرانی صورت می‏‌پذیرد که هدفمند انتخاب شده‏‌اند.

این پژوهشگر در نهایت اینگونه جمع‌بندی می‌کند که مسجد معدنی ارزشمندی است که باید کارکردهای مختلف آن را استخراج کرد، این گنجینه ارزشمند و غنی علاوه بر اینکه مکانی برای تزکیه نفس است، کانونی مهم برای جذب مشارکت‌های مردمی و حل‌ مشکلات و معضلات اجتماعی نیز محسوب می‌شود.

گفتنی است، یافته‌های این پژوهش در (همایش ملی مسجد و نظم اجتماعی در ایران) ارائه شده، این همایش توسط پژوهشگاه فرهنگ هنر و ارتباطات اسفند ۱۴۰۲ برگزار شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ویژه برنامه‌های حرم رضوی به مناسبت میلاد حضرت معصومه (س)
  • فعالیت ۴۰ شهر در مناسبت‌های ملی و مذهبی استان تهران
  • ویژه برنامه‌های حرم مطهر رضوی به مناسبت دهه کرامت
  • سیاست‌گذاری فرهنگی و اجتماعی مساجد ایران
  • دعوت جبهه پایداری به مشارکت در دور دوم انتخابات مجلس
  • پیام استاندار البرز به مناسبت سالروز تشکیل بسیج سازندگی
  • رقابت لیست‌ها در مرحله دوم انتخابات مجلس
  • پشتوانه مردمی بزرگ ترین سرمایه انقلاب اسلامی است
  • فیلم/ حضور قالیباف در نمایش وحدت جبهه انقلاب
  • قدردانی رهبر انقلاب از فعالیت‌های دفتر مطالعات جبهه فرهنگی‌انقلاب